El Rugbi sorprén a l’Alcobendas

En un partit marcat pel joc al peu de tots dos equips, el conjunt que menys errors va cometre és el que es va emportar la victòria.

La primera meitat arrencava amb els dos conjunts tantejant el terreny en un dels duels clàssics de la Divisió d'Honor. El conjunt granat començava puntejant, però Bautista Guemes respondria al poc temps per a empatar el partit. La retirada del camp del capità blaugrana augurava un partit molt diferent al que tots dos equips havien plantejat.

No seria fins al minut 34 que arribaria el primer punt local d’una jugada col·lectiva local que impedia la recol·locació de la defensa blaugrana. La confiança de l'assaig es convertia en un aliat per als homes de Santiago Monteagudo que no perdonaven les oportunitats de puntuar. Fins i tot amb un jugador menys, el Barça no trigava ni tres minuts a respondre amb un assaig escairat més un error en la recepció de l’Alcobendas, que al costat de la transformació deixava el 14 a 16 al descans.

La segona part feia baixada pel conjunt blaugrana, que veia com el temps corria a favor i veia com l’Alcobendas fallava en els serveis de lateral i els errors de mans en joc obert que el conjunt blaugrana aprofitava del peu de Otger Sirvent.

Una segona expulsió temporal en la banqueta blaugrana i un cop del peu de Jack Neville donava ales al Lexus Alcobendas Rugbi que retallava distàncies mancant mitja hora. Amb l'electrònic 17 a 19, els granats continuaven intentant assetjar la zona de marca a la recerca de punts, però la fèrria defensa de Barça Rugbi tallava tota esperança. Un nou cop de càstig a pals a favor dels culers obligava al XV alcobendense a buscar un assaig.

El marcador final reflectia un 17 a 22 que premiava als de Santiago Monteagudo a encarar l'aturada amb bon sabor de boca i preparar el següent partit contra Gernika.