El Barça Rugby es queda a les semifinals

El Barça Rugby es queda a les semifinals

El Lexus Alcobendas s'imposa per 43-14 al conjunt català i jugarà la final de Lliga contra el VRAC Quesos Entrepinares

El Barça Rugby no va poder classificar-se per a la final de la Lliga de Divisió d’Honor, al caure davant el Lexus Alcobendas per 43-14 en partit de semifinals que es va disputar diumenge al camp de Las Terrazas de l’equip madrileny,

Tot i la claredat del resultat, el conjunt blaugrana va oferir força més batalla, sobre tot a la primera meitat, que la que suggereix el marcador final, davant un Alcobendas que s’havia guanyat el fet de disputar aquesta semifinal al seu camp per haver estat el primer classificat de la Lliga regular.

Després d’una primera part amb un joc igualat, on el Barça va poder transformar el seu únic assaig del partit amb una culminació de Pablo Ortiz i sumar punts en tres cops de càstig encertats per Bautista Guemes, es va arribar al descans amb resultat desfavorable de 21-14 ja que l’Alcobendas havia celebrat dos assajos a la primera meitat.

Sentència a la segona meitat

Però la segona meitat va ser d’un control total dels locals, que van deixar el Barça sense poder sumar cap punt més. L’Alcobendas va sentenciar el partit en aquest segon període, materialitzant quatre assajos més per tancar el marcador en un 43-14 que els hi permet arribar a la seva primera final de Lliga, després d’haver guanyat aquest títol l’any 2002, quan en el campionat encara no s’havien introduït els play-off.

El Lexus Alcobendas disputarà el proper diumenge, al seu camp de Las Terrazas, la final contra el VRAC Quesos Entrepinares, campió de les darreres quatre edicions, que es va desfer del SilverStrom El Salvador per 16-13.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut