Classificats per a les semifinals de la Lliga

El Barça Rugby s’imposa a l’AMPO Ordizia per 9-16 i es jugarà un lloc a la final amb el Lexus Alcobendas

El Barça Rugby s’ha classificat per jugar les semifinals de la Lliga de la Divisió d’Honor de rugby, després de superar l’AMPO Ordizia per 9-16 en partit corresponent als quarts de final que s’ha disputat aquest diumenge al camp de l’equip guipuscoà.

Des del primer minut, s'ha fet evident la teoria que els partits de play-offs són més tancats que els de fase regular. Tot i la superioritat basca en el tram inicial, aquest domini no s'ha vist reflectit en el marcador gràcies a que els blaugranes han sabut patir a la primera meitat per anar trobant el seu ritme posteriorment.

Dos dels equips amb més potencial ofensiu, com van demostrar en els seus dos enfrontaments previs aquesta temporada, han protagonitzat un partit que ha vist un únic assaig i la resta de punts en jugades al peu.

La primera meitat ha acabat amb un 6-0 a favor dels locals gràcies a un drop i a un xut de càstig anotats per Valentín Cruz, però el Barça ha crescut a la segona part al comprovar que aconseguien minimitzar les fortaleses del rival. L'assaig de Mariano Pigatto en un maul al minut 44 ha obert la veda dels millors minuts catalans, que han augmentat el marcador amb un drop i dues patades de càstig de Bautista Guemes. El Barça ha hagut de resistir una llarga i intensa ofensiva final de l'Ordizia, però han pogut mantenir l'avantatge de 9-16 i classificar-se per a les semifinals.

L’equip de Sergi Guerrero es jugarà un lloc a la final contra el Lexus Alcobendas, mentre l'altra semifinal enfrontarà els dos equips de Valladolid, amb el duel VRAC Entrepinares-El Salvador.