L'AMPO Ordizia, rival als quarts de final de la Lliga

El Barça visita el proper diumenge 16 de maig el camp de l'equip guipuscoà, a partit únic per un lloc a les semifinals

El Barça Rugby ha acabat a la cinquena posició de la lliga regular després de sortir derrotat per 27-23 del camp del VRAC Quesos Entrepinares en el partit ajornat en el seu dia que es va diputar a Valladolid en passat cap de setmana.

Amb aquesta classificació, el conjunt de Sergi Guerrero disputarà el seu partit de quarts de final dels play-off de la Divisió d’Honor contra l’AMPO Ordizia, quart classificat a la lliga, en terreny del conjunt guipuscoà. El partit tindrà lloc el proper diumenge 16 de maig a les 12 hores.

Planten cara al VRAC Entrepinares

Una setmana després de caure a les semifinals de la Copa, el Barça va demostrar que el seu estat anímic no s’ha vist massa afectat i davant un dels equips favorits al títol de Lliga, va poder plantar cara en un partit molt equilibrat, en el qual els dos conjunts van demostrar que arriben en bona forma als seus respectius partits de quarts de final.

Dos assajos del Barça a la primera meitat materialitzats per Sbrocco i Miró, van ser igualats per dos de l’equip local que va marxar al descans amb un avantatge de tres punts gràcies a la transformació d’un xut de càstig (17-14). A la segona part, el conjunt català només va poder sumar tres xuts de Bautista Guemes -a la foto-, mentre el VRAC anotava el seu tercer assaig, a més d’un cop de càstig per tancar el marcador en el definitiu 27-23.

El cap de setmana vinent, 15 i 16 de maig, comencen els partits de play-off amb els següents aparellaments: