UBU Aparajeadores, rival del Barça a semifinals de la Copa

UBU Aparajeadores, rival del Barça a semifinals de la Copa

Els dos equips es van enfrontar a la Lliga el passat diumenge a la Teixonera amb victòria blaugrana per 39-33

El Barça Rugby rebrà al seu camp de la Teixonera l’equip de la Universitat de Burgos-Aparejadores, mentre que el SilverStorm El Salvador farà el mateix amb el Lexus Alcobendas, en les semifinals de la Copa del Rei de rugby que es van sortejar el passat dilluns a la seu de la Federación Española de Rugby.

Aquests partits se celebraran el cap de setmana de l’1 i 2 de maig, i els equips guanyadors disputaran la final, prevista pel 5 o 6 de juny en una seu encara per confirmar.

Dona la casualitat que el partit entre el Barça i el conjunt burgalés és el mateix que es va disputar el passat diumenge a la Lliga i que va acabar amb victòria barcelonista per 39-33, amb una molt bona segona part on van poder donar la volta a un marcador que reflectia un 13-19 desfavorable al descans. Dos xuts de càstig de Guemes i un assaig de Cebrián va ser el balanç ofensiu del Barça a la primera meitat, mentre que a la segona van aconseguir quatre assajos materialitzats per Barranco, Granell, Ortiz i Pigatto.

Opinió de Pablo Ortiz

Sobre la Copa, el jugador Pablo Ortiz opina que "més enllà dels triomfs que es van aconseguir a la Copa i que són una mica llunyans, en els últims anys l'equip ha estat entre els candidats a guanyar-la, especialment en 2019, a la final contra l'Alcobendas. Ens agrada molt aquesta competició i el seu format. Hem afrontat aquesta recta final de Lliga com una oportunitat per arribar molt bé a les dues fases finals".

La passada temporada, el Barça també va estar present a les semifinals de la Copa, però va caure derrotat pel SilverStorm Salvador a Valladolid per 31-20 (foto superior).

Èxit femení

El camp de La Foixarda va ser testimoni el passat cap de setmana de la final de Divisió d'Honor Catalana Quadis Autocentre, en la que l’equip femení de l'Associació Veterans Rugby Barça es va proclamar campió de lliga al derrotar la Santboiana-Castelldefels per 10 a 8 en un enfrontament marcat per les defenses i els nervis.

Amb un xut de càstig i un assaig per a cada equip, el títol el va decidir la transformació blaugrana aconseguida després del seu assaig, mentre que el conjunt del Baix Llobregat no va poder encertar la seva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut