El Salvador no dona cap opció

El Barça Rugby cau a Valladolid per 39-19 i segueix a la cua del primer grup de la Divisió d'Honor

El Barça Rugby no va poder treure res positiu de la seva visita a Valladolid per enfrontar-se al SilverStorm El Salvador, i va caure derrotat per un contundent 39-19. Després d’aquest resultat, el conjunt blaugrana es manté al darrer lloc dels sis equips que formen el Grup 1 de la Divisió d’Honor, amb una victòria i sis derrotes.

Tot i la claredat del resultat, l’equip local no ho va tenir fàcil per doblegar la ben estructurada defensa blaugrana, però finalment El Salvador va poder superar aquesta resistència amb dues internades que van ser culminades per Jeremy Trevithick i Miguel Lainz a mitjans del primer període.

Amb 17-0 en contra, Xavier Cebrián va poder anotar gràcies a un maul, a l’única ocasió en la que el Barça va poder superar la zona de marca local abans del descans, en els millors minuts per al conjunt blaugrana, que potser hagués pogut treure millor profit d’aquest tram de partit. Al descans es va arribar amb un marcador de 20-7 gràcies a un segon xut de càstig transformat pels locals.

La segona part va tenir un caire més favorable a l’equip de Valladolid, que va ampliar el seu avantatge fins arribar al 39-7, abans que dos assajos del Barça materialitzats per Òscar Mató i Pau Aira deixessin el resultat final en un 39-19.