La segona meitat confirma la superioritat blaugrana

El Barça Rugby compleix el paper de favorit contra l’Independiente Club de Santander (47-14)

Després de l’àmplia derrota de la jornada anterior a Ordizia, el Barça Rugby va fer bons tots els pronòstics al superar l’Independiente Rugby per 47-14. L’equip de Santander, que encara no ha guanyat cap partit en aquesta Lliga, es presentava a la Teixonera com a víctima ideal per pagar els plats trencats set dies abans.

Tot i que tots els pronòstics apuntaven per una victòria blaugrana, no va ser fins a la segona meitat quan els homes de Sergi Guerrero es van poder marxar àmpliament en el marcador.

Els dos primers assajos del partit van caure de cantó barcelonista, amb dues marques de Granell -a la foto- i Barranco, que amb les respectives transformacions de Guemes, que tornava a l’equip després d’unes jornades d’absència per lesió, van posar el 14-0 favorable al Barça al minut 18 de partit. Malgrat aquest inici, el conjunt càntabre va voler mostrar el seu orgull i va obtenir dos assajos gairebé consecutius, que amb les seves transformacions van significar la igualada a 14.

Abans d’arribar el descans, Muñiz va ser l’encarregat de plantar l’oval darrera la línia de l’Independiente per materialitzar el tercer assaig blaugrana que deixava un marcador de 19-14 a la mitja part de partit.

A la segona part és quan el Barça Rugby va mostrar la seva total superioritat, i va deixar el cuer de la Lliga sense cap possibilitat de reacció. Els assajos de Cane, Aira, Losada i Cetti, tots ells amb el xut acertat de Guemes A la transformació van servir per deixar el marcador 47-14 i sumar el bonus ofensiu.

El proper partit del Barça, serà el 14 de febrer al camp del Lexus Alcobendas Rugby en un enfrontament que va ser ajornat en el seu dia a causa de la nevada que va caure sobre la Comunitat de Madrid.