Una imatge desconeguda

El Barça Rugby surt clarament derrotat de la seva visita al camp de l'Ampo Ordizia (39-5)

Clara derrota d’un desconegut Barça Rugby a la seva visita al camp de l’Ampo Ordizia per 39-5. Des de l’inici, l’equip català no ha estat mai dins del partit i el conjunt basc ha dominat tots els aspectes del joc.

Després d’haver posat en molts problemes a El Salvador la setmana passada, el Barça ha vist ben aviat que no tindria un dia fàcil en la seva visita a Ordizia, davant un equip que ha arrodonit una magnífica actuació i amb el bonus ofensiu, ha pogut sumar un total de cinc punts que el situen tercer a la classificació, mentre el Barça ocupa la cinquena posició.

Els locals ja han arribat al descans amb tres assajos assolits, dues transformacions addicionals i dos cops de càstigs anotats, deixant el marcador a la mitja part amb un 25-0, que ja reflectia que l’equip barcelonista no tenia el seu millor dia, i es veia totalment superat, tat en atac com en defensa.

L’efectiu joc de l’Ampo Ordizia ha seguit a la segona meitat, i amb dues noves marques han arribat a dominar el marcador per 39-0. Ja a les acaballes del partit, en el minut 71, el Barça ha aconseguit el seu únic assaig del partit, amb una melé prop de la línia de marca que ha culminat Michael Hogg.

El proper diumenge 31 de gener, el Barça rebrà la visita de l'Independiente Rugby càntabre, equip que tanca la classificació sense conèixer encara la victòria.