Màxima incertesa fins a la darrera acció

Derrota mínima en el partit que va enfrontar el Barça Rugby amb el Silver Strom El Salvador (28-29)

Més emoció impossible en el xoc que van protagonitzar al camp de la Teixonera el Barça Rugby i el SilverStrom El Salvador, que va mantenir la incertesa del marcador fins al darrer xut entre pals, que va tancar el partit a favor dels visitants per un ajustat 28-29.

No va defraudar el partit entre el Barça i l’equip de Valladolid, que es van anar alternant les fases de domini, amb un gran desplegament físic per les dues parts. Els dos equips van poder fer-se amb la victòria que es va decidir en la darrera jugada del partit, en un cop de càstig en el qual el català Otger Sirvent va enviar l’oval al pal.

A la mitja part es va arribar amb avantatge blaugrana per 11-7, gràcies a dos xuts de càstig transformats per Otger Sirvent i a un assaig culminat per Bruno Granell en la darrera jugada de la primera meitat.

La segona part va ser molt més moguda en el marcador. Després del descans, Facundo Domínguez va ampliar el marcador a favor del Barça amb un assaig i la posterior transformació de Sirvent. El Salvador va anotar un xut de càstig, però poc després Pablo Ortiz va ser l’encarregat de fer la tercera marca blaugrana i deixar un marcador favorable al Barça de 23-10.

Possibilitats de triomf fins al final

Tot i el desavantatge, l’equip de Valladolid no es va donar per vençut i va encadenar dos assajos i una transformació que el van permetre posar-se a un punt dels locals (23-22).

Una genial escapada de Pablo Ortiz va servir perquè Pau Aira sumés  un nou assaig i cinc punts que deixaven el Barça molt a prop de la victòria (28-22). Però encara hi va haver temps perquè el jove Antonio Garcia trenqués la línia defensiva local i anotés el darrer assaig del partit, que amb la següent transformació de Rust posava el definitiu 28-29. Un resultat que encara va poder capgirar el Barça Rugby, quan Otger Sirvent, que no va estar molt afortunat en els seus intents de transformacions, va enviar al pal el xut que es va convertir en la darrera acció del partit.

Amb aquest resultat, el SilverStrom El Salvador passa a ocupar la tercera posició de la classificació de la Divisió d’Honor, al superar el Barça, que ara és quart.