Cinc punts i presència a la Copa del Rei

La bona resolució ofensiva dona una nova victòria, amb bonus ofensiu, del Barça Rugby a Sevilla (11-28),

El Barça Rugby ha tingut un diumenge rodó amb a la seva victòria al camp del Ciencias Universidad Pablo de Olavide de Sevilla, per 11-28, que li ha representat sumar cinc punts, gràcies a un nou bonus ofensiu, i confirmar la seva classificació per a les semifinals de la Copa del Rei per quart any consecutiu.

Nova gran actuació del Barça Rugby en el seu desplaçament a Sevilla per jugar contra un equip que encara no ha aconseguit la victòria aquesta temporada, on només té un empat i tres punts a la classificació.

Precisament ha estat l’equip andalús qui ha començat a moure el marcador, amb un cop de càstig transformat al minut 17 per Migale. Però el joc ofensiu dels blaugrana han donat bona rèplica ben aviat i només dos minuts després, Bruno Granell ha fet el primer assaig blaugrana i Pau Aira ha fet el segon al minut 28. Sense Bautista Guemes sobre el terreny de La Cartuja, ha estat en aquesta ocasió Otger Sirvent -a la foto- qui ha portat la direcció del joc i també  l’encarregat de materialitzar les dues transformacions. Entre les dues marques dels catalans, Migale ha transformat el seu segon cop de càstig i s’ha arribat al descans amb un 6-14 a favor del Barça Rugby.

A la segona meitat, un assaig de Roldan ha retallat l’avantatge blaugrana per deixar el marcador en 11-14, però la resposta ofensiva dels jugadors de Sergi Guerrero ha tornat a aparèixer amb un tercer assaig culminat per Daniel Barranco amb l’encert de Sirvent en la transformació, i amb un darrer assaig de càstig contra l’equip del Ciencias Universidad Pablo de Olavide, que ha deixat un resultat final de 11-28 que consolida el Barça a la tercera posició de la Divisió d'Honor, i que també ha segellat la classificació del Barça Rugby per a les semifinals de la Copa del Rei.