El Barça Rugby segueix el seu camí ascendent

El Barça Rugby segueix el seu camí ascendent

L'equip blaugrana guanya al camp del Getxo per 15-26 i es situa al tercer lloc de la Divisió d'Honor

El Barça Rugby segueix el seu camí ascendent a la Divisió d’Honor del rugby espanyol després de guanyar aquest diumenge 29 de novembre en la seva visita al camp del Getxo per 15-26 i situar-se al tercer lloc de la classificació.

L’equip blaugrana va tornar a demostrar un joc molt seriós i segur en totes les facetes, al temps que van saber aprofitar les seves oportunitats per anotar quatre assajos que els hi van proporcionar la victòria davant un rival que ho va intentar, però que res va poder fer davant la solidesa del Barça Rugby.

La primera meitat ja va acabar amb avantatge barcelonista, gràcies a tres assajos aconseguits per Pedro Cane, Mariano Pigatto i Pablo Ortiz i a dos xuts de transformació de Bautista Guemes, que van poder contrarestar l’assaig d’Arrate i el cop de càstig anotat per Zubeldia per part d’un Getxo que va plantar cara durant aquest primer període.

Amb un marcador de 8-19 es va arribar al descans, i a la segona meitat, el Barça Rugby va saber controlar el desenllaç del partit, que es va encarar ben aviat amb un nou assaig de Pedro Cane i la transformació corresponent de Guemes. El partit ja va agafar un clar color blaugrana amb un marcador de 8-26 que posteriorment seria escurçat gràcies a un assaig local de Van der Merwe i la transformació de Zubeldia.

Amb aquesta victòria, el Barça Rugby se situa a la tercera posició de la classificació amb 14 punts després de quatre jornades, amb tres partits guanyats i un de perdut. A la primera posició es troba el VRAC Quesos Entrepinares, amb 18 punts, i segon és el Lexus Alcobendas, amb 16.

El Barça Rugby jugarà d’aquí dues setmanes en el seu camp de la Teixonera contra Les Abelles.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut