Sentencien amb cinc assajos (33-14)

El Barça Rugby es desfà del Complutense Cisneros i aconsegueix també el punt de bonus ofensiu

Una excel·lent primera meitat, en què el Barça Rugby ha imposat el seu poder ofensiu, ha servit per facilitar el camí cap a una clara victòria per 33-14 contra el Complutense Cisneros en partit de la Divisió d’Honor que s’ha celebrat aquest dissabte al camp de La Teixonera de Barcelona.

L’equip blaugrana ha protagonitzat uns primers 40 minuts de gran pressió i efectivitat ofensiva, com ho demostra el fet que a l’arribar al descans, el Barça ja havia encarat molt bé el fet de poder assolir el punt del bonus ofensiu a l’haver sumat quatre assajos.

El marcador ha començat a moure’s al minut set de partit, amb una marca de Pau Aira que posava el 5-0 al marcador. Al minut 21 ha estat el mig melé Pedro Cane -a la foto- qui ha aconseguit la segona marca blaugrana, que amb la posterior transformació de Bautista Guemes ha posat el 12-0. Però els homes de Sergi Guerrero no han deixat de buscar la zona de marca rival i ha estat novament Pau Aira qui ampliava l’avantatge local amb un tercer assaig, que arrodonia Guemes amb la posterior transformació.

Àmplia avantatge al descans

El 19-0 reflectia el que passava sobre el terreny de La Teixonera i el Complutense Cisneros ha buscat moure el seu marcador en els darrers minuts de la primera meitat. I així ho ha fet gràcies a un assaig de Medina en el minut 35 i la transformació de Vinuesa. Però el Barça Rugby encara ha tingut forces per tornar a distanciar-se i en la darrera jugada d’aquesta primera meitat ha materialitzat la seva quarta marca per part de l’internacional Bautista Guemes, i ell mateix ha executat amb encert la transformació que ha deixat el 26-7 a l'arribada del descans.

La segona meitat ha estat més calmada i menys moguda en el marcador. Tot i així, el Barça Rugby ha volgut deixar clar des de l’inici de la represa que no volia deixar cap escletxa per la recuperació del Cisneros i als deu minuts ha estat Pablo Ortiz qui feia el cinquè assaig blaugrana i una nova transformació de Guemes posava el 33-7. Tot i que els visitants escurçaven la diferència per part d’una darrera marca de Antozzi, i la transformació de Vinuesa, el 33-14 seria ja definitiu.

La Teixonera ha vist avui un gran Barça Rugby que, amb la recuperació dels internacionals que havien estat amb la selecció espanyola i no havien jugat en els dos primers partits de la competició, ha aconseguit una gran victòria, amb un joc molt contundent i efectiu, que el col·loca a les primeres posicions de la classificació.

El Barça Rugby jugarà el cap de setmana vinent al camp del Getxo RT.