El Barça Rugby torna als entrenaments cinc mesos després

El Barça Rugby torna als entrenaments cinc mesos després

Ho han fet seguint totes les mesures de seguretat i sense contacte

El conjunt sota les ordres de Sergi Guerrero ha tornat aquesta tarda ha entrenar. Cinc mesos després que la pandèmia aturés de forma brusca la competició, el Barça Rugby ha tornat a treballar sobre la gespa de la Teixonera, seguint totes les mesures de seguretat.

Treball sense contacte

Tal com ha explicat el tècnic Sergi Guerrero, al llarg dels primers quinze dies l’equip estarà realitzant treball sense contacte. Una mesura que no només s’ha pres per la situació causada pel coronavirus (principal motiu), sinó també per reduir el risc de lesió després de tant de temps fora d’un camp de rugbi.

En aquest sentit, Guerrero s’ha mostrat molt content de poder tornar a entrenar i que “els jugadors puguin tornar a recuperar sensacions”.

L’inici de lliga ajornat

Cal recordar, que fa uns dies la Federació Espanyola va decidir ajornar l’inici de la propera temporada -previst inicialment per al 20 de setembre- a l’11 d’octubre davant la situació actual, fet que dona més marge a tots els equips, també al Barça, per a preparar el retorn a la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut