Victòria in extremis per tornar al play-off

Un cop de càstig en el tram final del partit va donar la victòria al Barça Rugby per la mínima, fet que permet al conjunt català situar-se en sisena posició

Nova victòria ajustada del Barça Rugby. En aquesta ocasió, els blaugrana van superar el Complutense Cisneros per 30-27, en un partit agònic que no es va decidir fins al minut 80.

El duel va estar marcat per la igualtat i per l’alternança en el marcador al llarg de tot el partit. Cap dels dos conjunts va ser capaç de posar control ni d’imposar-se amb claredat fet que va permetre que el partit arribés completament obert fins al final.

De fet, al descans el marcador era d’empat a 17, igualtat que només duraria un minut en el segon temps, doncs els locals obrien un avantatge de 7 punts vitals per afrontar la segona part (24-17). En el 56, el Cisneros tornaria a igualar el marcador, però el Barça tornaria a avançar-se amb un cop de càstig a poc menys de 20 minuts pel final (27-24).

Cinc minuts més tard, els madrilenys tornaven a empatar el duel (27-27), però Otger Sirvent acabaria deixant els 4 punts a la Teixonera gràcies a un nou cop de càstig que deixava el 30-27 definitiu.

Tornen al play-off

La victòria deixa al Barça en sisena posició, tancant les posicions de play-off. Amb 38 punts, els de Sergi Guerrero superen a l’Independiente, setè amb 35, mentre que es queden a 5 de la UE Santboiana, cinquena amb 43.