El Pepe Rojo es fa llarg

El Barça signa uns primers 50 minuts de primer nivell, però el Salvador acaba emportant-se la victòria amb contundència

Bon partit del Barça Rugby tot i la derrota davant el Salvador SilverStorm per 41-19. Els blaugranes, que tornaven al Pepe Rojo després de caure a la semifinal de Copa en el mateix escenari i davant el mateix rival, van tornar a veure com el premi s’escapava en els últims instants de partit.

Després de l’assaig inicial dels locals (5-0), el conjunt sota les ordres de Sergi Guerrero va poder capgirar el marcador al minut 25 amb un assaig transformat que deixava el 5-7 a l’electrònic. Un minut més tard, el Barça ampliava la diferència i començava a posar la por a cos amb una nova marca que situava el 5-14 al marcador.

Abans del descans però, els locals van poder anotar dues marques en el tram final dels primers 40 minuts per tornar a agafar la davantera (19-14).

Després del pas pels vestidors, Franco Velarede tornava a situar el partit a la línia de sortida: 19-19 gràcies a la tercera marca culer.

A partir d’aquí, el Chami va començar a tenir un control més gran del partit, i en el minut 58 -després de 50 minuts de luxe per part dels de Guerrero-, el Salvador començava una ofensiva que acabaria amb quatre marques (una de càstig) en poc més de 20 minuts, deixant el 41-19 definitiu.

Recuperar el camí de la victòria

Per sort per als culers, la classificació de la Divisió d’Honor es manté més ajustada que mai -mostra del creixement esportiu de la Lliga-: el Barça és setè amb 26 punts, a només tres de l’Independiente, que en suma 29.

La pròxima jornada, els blaugranes rebran el Bathco Rugby amb l’objectiu principal de trencar amb la dinàmica de set jornades -més una de Copa- sense guanyar (l’última victòria va ser al camp de Cisneros, per 21-24).