El Barça reacciona tard i acaba caient davant l’Alcobendas

El Barça reacciona tard i acaba caient davant l’Alcobendas

Els homes de Sergi Guerrero han pogut acabar esgarrapant un punt en el tram final de partit que han arribat a perdre per 3-20

L’Alcobendas es segueix resistint al Barça Rugby. Avui els homes de Sergi Guerrero no han pogut superar els madrilenys, que han acabat imposant-se per 15-20 en un partit igualat, especialment en el tram final.

En el primer temps han estat els visitants els que han pogut crear més perill i han obert una diferència de 12 punts al descans (3-15).

Reacció blaugrana

A l’inici de la segona part, l’Alcobendas ha pogut ampliar l’avantatge fins al 3-20, moment en el qual el Barça ha passat a l’atac. Amb dues marques, el conjunt català ha tornat a obrir el partit a falta de poc més de 10 minuts per al final, però, tot i les ocasions de les quals han disposat els culers, l’Alcobendas ha acabat salvant la reacció del Barça.

Així i tot, les dues marques blaugrana serveixen perquè el Barça sumi un punt de bonificació defensiva i encadeni set jornades consecutives puntuant. Ara, els blaugrana són setens amb 25 punts, dos menys que el Santander.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut