Un partit trampa

Un partit trampa

El Barça Rugby visita el nou Bathco Rugby Club, equip que torna a la màxima categoria però que serà un rival complicat per al Barça

Les sorpreses van arribar de dues en dues a la primera jornada de la màxima competició estatal de rugbi. Un dels equips que es va salvar però ques es va endur un ensurt, va ser el VRAC Quesos Entrepinares que va acabar aconseguint una victòria molt complicada davant un dels nouvinguts a la Divisió d’Honor.

El Bathco Rugby Club, equip que s'estrena a la Divisió d'Honor, va fregar la victòria a casa de l’actual campió de lliga. El 26-20 que reflectia el marcador final serveix com avís per a un Barça que arriba en un gran moment anímic després de guanyar al Salvador en la primera jornada, però que haurà de treballar si vol sortir de San Román amb la segona victòria de la temporada.

Si el conjunt de Sergi Guerrero ho aconsegueix, seria la segona temporada, des del retorn a la Divisió d'Honor, en la qual el Barça comença encadenant victòries, després que l'any passat superés a l'Hernani i al VRAC en els dos primers duels.

San Román, un escenari conegut

Aquesta serà la primera ocasió que el Santander i el Barça es veuen les cares, però no serà la primera ocasió en què els blaugranes juguen a San Román davant un equip d'aquesta localitat. En aquest mateix estadi, disputa els seus partits l'Aldro Energía Independiente Rugby Club, també situat a Santander.

L’últim precedent d'un partit del Barça a San Román, és de la temporada passada, en un duel que va acabar amb victòria culer per 24-32 davant l'Independiente. De fet, per trobar l'última derrota blaugrana a San Román cal remuntar-se a l'any 2017 quan el Barça va caure per un ajustat 23-14 davant l'Independiente.

En aquesta ocasió, el Barça visita el mateix estadi però per enfrontar-se a un equip que, tot i ser nou a la màxima categoria estatal, arriba amb un gran nombre de cares estrangeres i amb grans perspectives a curt termini.

El sots 23 també busca encadenar victòries

Abans del partit de Divisió d’Honor, els equips sots 23 de Bathco i Barça també s’enfrontaran en la segona jornada de la Lliga Nacional d’aquesta categoria (10.30h). Els blaugranes busquen encadenar la seva segona victòria consecutiva, després que en la setmana passada s’imposessin al Salvador amb un cop de càstig amb el temps complert.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut