El Barça afluixa i cau a la Supercopa

Els blaugranes van començar dominant 0-14 però la falta de ritme va ser clau davant una Santboiana amb una banqueta molt més llarga

La final de la Supercopa Catalana disputada aquest passat cap de setmana al Baldiri Aleu va ser la primera ocasió per veure el nou equip de Sergi Guerrero en partit oficial. Una estrena en què es va veure la cara i la creu del conjunt blaugrana.

La part positiva es va veure al llarg dels primers 15 minuts de partit, durant els quals el Barça va ser clarament superior a una Santboiana que també s’ha reforçat aquest estiu. Els blaugranes es van situar 0-14 en el marcador amb un gran joc ofensiu que va permetre al Barça donar sensació de perill en tot moment.

Superat el quart d’hora de joc, el duel es va igualar. La Santboiana va escurçar diferències amb un primer assaig en el minut 16 i va situar les taules en el marcador en l’última acció del primer temps (14-14).

S’escapa la final

Després del pas pels vestidors, la Santboiana va patir una revolució a les seves files després de substituir bona part del quinze titular. Per la seva banda, el Barça -amb una plantilla més curta- va notar la falta de ritme de competició i va veure com els locals, poc a poc, van agafar el control del partit.

Va ser doncs quan va aparèixer un altre dels pilars del conjunt de Sergi Guerrero: la defensa. Els blaugranes van demostrar que enguany la fortalesa defensiva serà un dels elements claus per poder guanyar partits i, tot i les tres marques locals al segon temps, van demostrar del què poden arribar a fer.

La creu però, va ser que la final es va acabar escapant (31-14) en un partit que va ser més interessant a llarg que a curt termini, doncs el nou equip de Guerrero apunta molt amunt.

Inici dur a la lliga

Després del partit el tècnic blaugrana va destacar el bon paper dels seus jugadors durant els 80 minuts de final. “Estic content amb l’equip que tenim i amb les nostres possibilitats, crec que ha quedat un gran grup humà i que des del primer dia estem treballant al màxim”, assegurava Guerrero.

Ara els blaugranes ja es centren en la lliga, “la nostra prioritat” segons Guerrero. El Barça rebrà al SilverStorm El Salvador en la primera jornada, un enfrontament que es disputarà dissabte (13h) a la Foixarda.