Contundència a una setmana de la Supercopa

Contundència a una setmana de la Supercopa

El conjunt de Sergi Guerrero es va imposar al Barcelona Universitari Club i al CN Poblenou a una setmana de la Supercopa

Bons minuts els que va deixar sobre la Foixarda el Barça Rugby en la seva estrena. En un doble enfrontament amistós davant dels dos altres equips barcelonins -Barcelona Universitari Club i CN Poblenou-, l’equip sota les ordres de Sergi Guerrero es va imposar amb claredat per 0-53, davant el BUC, i 5-17, enfront el Poblenou.

Satisfacció per part de Sergi Guerrero

Després dels partits el tècnic Sergi Guerrero es va mostrar satisfet per la feina duta a terme pels seus nous jugadors. El tècnic blaugrana va afirmar que l’equip encara es troba en construcció, doncs la plantilla compta amb un bon grapat d’incorporacions i segueix necessitant minuts perquè els engranatges acabin d’encaixar.

En aquest sentit, Guerrero també va explicar que enguany el Barça ha incorporat “diversos jugadors de formació i sots 23 a la plantilla del primer equip, perquè creiem que tenen rugbi suficient i de qualitat per ajudar-nos”.

Aquests amistosos van ser els dos primers duels que l’equip blaugrana va disputar i arriben una setmana abans de l’estrena oficial a la Supercopa Catalana. El primer títol de la temporada es disputarà el proper dissabte 7 de setembre (15.30h) i enfrontarà al Barça i a la UE Santboiana, en un duel que es jugarà al Baldiri Aleu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut