Sergi Guerrero i Felipe Martínez seguiran al capdavant del Barça Rugby

Sergi Guerrero i Felipe Martínez seguiran al capdavant del Barça Rugby

El cos tècnic que va portar al Barça a la final de la copa i al play off seguirà dirigint el primer equip la temporada 2019-2020

Després d’una temporada plena d’èxits, el Barça Rugby busca seguir allargant aquesta etapa. Per fer-ho, el cos tècnic que va ser capaç de portar a l’equip a una final de Copa i als play off de la lliga seguirà la temporada 2019-2020. Això vol dir que Sergi Guerrero seguirà sent el primer entrenador i que estarà acompanyat de Felipe Martínetz com a tècnic ajudant.

El projecte continua

Sergi Guerrero i Felipe Martínez van agafar el comandament del primer equip la temporada passada. Amb ells, el Barça Rugby ha estat capaç de guanyar una supercopa catalana, classificar-se per a la final de la Copa del Rei i finalitzar en sisena posició la lliga regular (11 victòries, un empat i 12 punts de bonificació).

Cal recordar, que tots dos tècnics van formar part de les files del Barça i queambdós van arribar a ser capitans del primer equip, sent peces fonamentals del Barça Rugby. Després d'una primera temporada compaginant el treball de tècnics i de jugadors, Guerrero i Martínez van donar el seu pas definitiu a la banqueta portant el Barça a una temporada històrica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut