Vuit blaugranes es pengen una medalla en el campionat d’Espanya de rugbi de set

La selecció catalana sub 16 femenina, formada per tres jugadores del Barça, va emportar-se l’or, mentre que la sub 18 i sub 16 masculina, amb 5 blaugranes, el bronze

El Barça de Rugby segueix recollint èxits en la modalitat olímpica d’aquest esport: el rugbi de 7. El passat cap de setmana vuit jugadors del Barça van penjar-se una medalla en el campionat d’Espanya de seleccions d’aquesta modalitat.

Capell, Peña i Márquez s’emporten l’or

Les grans guanyadores d’aquest campionat van ser Alba Capell, Clàudia Peña i Martina Márquez, que amb la selecció catalan sub 16, es van penjar la medalla d’or. A més, Pablo Pérez, Lucas Alegria i Marcel Sirven -amb la sub 16 masculina- i Pau Aira i David Garro -amb la sub 18 masculina- van finalitzar els seus respectius tornejos en tercera posició.

El Barça, un referent català de rugbi de 7

Cal recordar, que aquesta temporada el Barça sub 18 va finalitzar segon en el Campionat de Catalunya de rugbi a 7, igual que el sub 14. La cirereta la va posar l’equip sub 16 del Barça que va proclamar-se campió de Catalunya de rugbi de 7.