El rei busca recuperar el tron

El rei busca recuperar el tron

Un Barça de rugbi revelació disputarà, demà a la tarda, la seva primera final de Copa en 34 anys

Setze títols no són a l’abast de qualsevol club. Setze títols que converteixen el Barça en el rei de Copes del rugbi. Aquest esport amb tanta tradició catalana i que en els últims anys està vivint un creixement a velocitats de vertigen, però que encara té camí per córrer.

La Universitat Complutense de Madrid pot veure com demà a la tarda (16h) s’escriu una nova pàgina en la història del rugbi estatal. El Barça, rei de Copes amb 16, lluitarà per recuperar el seu tron després de 34 anys des de l’últim títol de Copa.

2019-04-26 RUGBY 01

L’Alcobendas, un rival professional

Cal recordar que el Barça de rugbi és un dels esports amateurs del club i que demà s’enfrontarà a un dels pocs equips professionals de la Lliga espanyola. Els dos últims precedents a la Lliga no són gaire favorables per als interessos del Barça, ja que els madrilenys van acabar emportant-se dues victòries molt diferents.

La primera, amb un Barça en plena forma, va ser en un duel molt igualat i que el Barça va tenir a tocar amb un cop de càstig a cinc metres de la línia de marca en l’última acció. La segona, amb un Barça ple de baixes, l’Alcobendas es va imposar amb claredat.

Els madrilenys afronten demà la segona final de la seva història. De l’equip del 2003, quan van caure, només resta un jugador en la plantilla actual.

El Barça, l’equip revelació

D’altra banda, l’exigent conjunt de Sergi Guerrero afronta la final sense cap tipus de pressió. Després d’una temporada històrica, que seguirà la setmana vinent amb la disputa del play-off, els blaugranes arriben en plena forma després de recuperar Martín García Veiga i Omar Miniño per a la final.

2019-04-26 RUGBY 03

Aquest matí, el tècnic blaugrana ha assegurat que “una de les claus del partit serà que puguem competir des del principi i que aprofitem aquest punt emotiu d’una final”. A més, Guerrero ha recordat que “ells tenen la responsabilitat, perquè són un gran club i tenen la pressió de guanyar-la”.

Qui també ha valorat la final, en aquesta prèvia, ha estat el capità, Bautista Güemes, que ha destacat que “som els reis de Copes i per això hem de tornar a posar el Barça el més amunt possible”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut