Un punt que val un play-off

Un punt que val un play-off

El Barça de rugbi suma el punt que necessitava per finalitzar la fase regular entre els sis primers i jugarà el play-off

Els èxits recents del Barça de rugbi han fet que l’exigència del conjunt sota les ordres de Sergi Guerrero augmenti tant que el punt sumat davant la Vila en l’última jornada va tenir gust de poc. Aquest punt de bonificació defensiva però, li serveix al Barça per finalitzar la Lliga regular en sisena posició i classificar-se per al play-off.

Un Barça tocat davant una Vila necessitada

La necessitat de la Vila va fer que el conjunt visitant sortís més intens sobre la gespa de la Teixonera. El Barça només va poder avançar-se amb un cop de càstig (3-0) a l’inici del duel, però ràpidament els de la Vila Joiosa es van posar al capdavant.

Al descans, els visitants guanyaven per 8-10, però, tot i la millora dels blaugranes després del pas pels vestidors, la Vila es va acabar emportant els 4 punts per un ajustat 11-17.

L’Alcobendas un altre cop

Ara els blaugranes hauran de tornar-se a veure les cares amb el Sanitas Alcobendas. Els madrilenys tindran el factor camp a favor en l’eliminatòria de quarts de final, gràcies a la tercera posició que han aconseguit.

Així doncs, la final de Copa es tornarà a repetir en el play-off de Lliga, en el partit que es disputarà el diumenge 5 de maig. En cas de victòria, el Barça haurà de visitar el VRAC en les semifinals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut