També van a pel play off

El Barça s’imposa al Burgos amb contundència i es queda a un pas dels play off

El Barça de rugbi segueix fent camí en una temporada que serà, segur, per emmarcar. Poques opcions va tenir el Burgos en un enfrontament directe per al play off i que deixa als blaugranes a tocar de certificar la cinquena plaça de lliga.

Els visitants van inaugurar el marcador amb un cop de càstig en el minut 3 de partit, però a el conjunt català va agafar el timó del partit en el minut 20 amb el primer assaig de l’enfrontament (7-3).

A la represa, el Barça de Sergi Guerrero va posar la directe i va sentenciar el partit amb cinc marques que deixaven el 40-3 definitiu.

Dues jornades pel final

Aquesta victòria deixa als blaugranes en cinquena posició amb 51 punts, dos més que el Burgos i quatre més que la UE Santboiana que és setena.

En les dues jornades que resten per disputar-se, el Barça visitarà el camp del Cisneros i tancarà la lliga regular a casa davant la Vila. Pel que fa als seus rivals directes, el Burgos visita aquesta setmana a l’Ordizia i tancarà l’any a casa davant el Cisneros. Pel que fa als de Sant Boi, reben l’Alcobendas aquesta pròxima jornada i visitaran l’Independiente d’aquí a quinze dies.