Bons minuts davant un Salvador superior

El Barça cau davant un dels equips professionals de la lliga però deixa aspectes positius sobre el terreny de joc

“Crec que durant un bon grapat de minuts hem fet un bon rugbi”, afirmava Sergi Guerrero després de la derrota del Barça per 20-59 davant el SilverStorm El Salvador. Un resultat més que merescut en un enfrontament en el qual els blaugranes poc van poder fer. Només en l’inici del segon temps dues marques locals van tornar a obrir el partit, però ràpidament els de Valladolid van reaccionar per sentenciar.

Bona actitud i millor defensa

Tot i la derrota el tècnic blaugrana valorava positivament diversos aspectes del partit, tot i que “sabem que no podem competir tot el partit davant ells”, “crec que hem fet una gran defensa -en especial en el primer temps- i hem jugat molt bé a l’inici del segon”.

De fet, aquests dos aspectes permeten que el Barça segueixi una jornada més en posicions de play off a tres jornades pel final de la fase regular. Els blaugranes són sisens amb 46 punts a tres del Brugos (quart amb 49), el pròxim rival de lliga.