Ja a la venda les entrades per a la final de la Copa del Rei de rugbi

Ja a la venda les entrades per a la final de la Copa del Rei de rugbi

Ja es poden adquirir les entrades per a la final del proper 27 d'abril a Madrid

Ja es poden adquirir les entrades per a la final de la Copa del Rei de rugbi. El partit, que es disputarà a Madrid el proper 27 d'abril (16.00h), enfrontarà al Barça -actual rei de copes- i al Sanitas Alcobendas, en el què serà una gran festa del rugbi.

Entrades des de 15 euros

El club organitzador de la final, el Complutense Cisneros -que celebrà el seu 75è aniversari-, ja ha obert el període de compra de les entrades que es poden adquirir per internet.

El preu per al públic general serà de 15 euros, de 10 euros per als estudiants i de cinc euros per a nens i nenes d’entre 12 i 16 anys. Cal destacar, que els menors de 12 anys no pagaran entrada i que també s’ha posat a la venda una entrades VIP a un preu de 70 euros.

 La millor experiència possible

D’altra banda, el FC Barcelona també ha posat a disposició de socis i aficionats un viatge per tal de viure la millor experiència possible per gaudir d’aquesta final.

Aquest viatge inclou el bitllet d’anada i tornada en autocar de Barcelona a Madrid, l’assegurança de viatge i l’assistència durant el viatge per part del personal del Barça. El preu d’aquest servei és de 32 euros.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut