Aleix Gabara guanya l’or, Arnau Joly i la parella Smart-Díaz la plata i Júlia Rodríguez el bronze

Aleix Gabara guanya l’or, Arnau Joly i la parella Smart-Díaz la plata i Júlia Rodríguez el bronze

En total 4 medalles per al Barça en el campionat d’Espanya de patinatge disputat a Logroño

Les previsions del Barça de patinatge es van més que assolir després que dels 12 representants que el Barça portava a competició, 4 acabessin penjant-se un metall. Es tracta d’Aleix Gabara, que va guanyar l’or en la categoria Júnior Isu, Arnau Joly, plata en la mateixa categoria, Júlia Rodríguez, bronze en la categoria Novice Advanced, i la parella Olivia Smart i Adrián Díaz que van sumar una nova plata en la Dansa Sènior.

Domini de Gabara i la sorpresa de Júlia Rodríguez

Cal destacar, que en la categoria Júnior ISU el domini va ser clar del ja veterpa Aleix Gabara. El patinador del Barça, amb experiència en Mundials Júnior, va imposar-se amb una puntuació de 167,40. El segon classificat, també del Barça, va ser Arnau Joly (145.36) que retornava a la competició després d’un any i mig de lesió.

Arnau Joly.jpg

Pel que fa a la sorpresa de la competició, va arribar en la categoria Novice Advanced on el Barça va esgarrapar un bronze dels patins de Júlia Rodríguez, que amb una puntuació de 80.04 va pujar al tercer graó del podi.

Per últim, Olivia Smart i Adrián Díaz es van quedar a tocar de l’or en una final molt igualada i que no es va decidir fins al final.  

Olivia y Adrian.jpg
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut