El Barça comptarà amb 12 representants al campionat d’Espanya de patinatge

El Barça comptarà amb 12 representants al campionat d’Espanya de patinatge

Des d’avui i fins diumenge noms com Aleix Gabara o la parella Olivia Smart i Adrián Díaz participaran en aquest campionat que es disputa a Logroño

Optimisme sobre el gel blaugrana abans de sortir direcció a Logroño on aquest cap de setmana es disputa el campionat d’Espanya de patinatge. Un total de 12 patinadors representaran el Barça de patinatge artístic sobre gel en aquest campionat. Entre aquests noms destaquen el d'Aleix Gabara, l’actual campió d’Espanya en la categoria Júnior, o el de la parella Olivia Smart i Adrián Díaz, que també van penjar-se l’or la passada temporada.

Avui torn per al programa curt

La competició s’obre avui amb el programa curt de totes les categories, però els resultats finals no es sabran fins diumenge quan es completi tota la competició. La resta de la representació blaugrana la completen: Alexandra Martínez, Alba Ribera, Fanny Maria i Júlia Rodríguez - en la categoria Novice Advanced-; Daniela Blanco, Íngrid Riera, Marta Joly, Mònica Carratalà  i Arnau Joly – en la categoria Júnior Isu -.


El campionat d’Espanya es pot seguir en streamingmitjançant el següent link:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut