Excel·lent debut d’Arnau Joly a la categoria sènior

Excel·lent debut d’Arnau Joly a la categoria sènior

El patinador del Barça aconsegueix el bronze i les mínimes europees a la Winter Star. El també blaugrana Euken Aberdi és segon a categoria junior

El patinador de l'FC Barcelona Arnau Joly ha fet un excel·lent debut a la categoria sènior en la Winter Star que es va celebrar el passat cap de setmana a la ciutat de Minsk, capital de Bielorússia. Joly va aconseguir les mínimes europees en programa curt i llarg, i es va fer amb la medalla de bronze.

Joly va aconseguir el  dissabte el millor programa curt de la seva carrera esportiva, que el va portat a situar-se tercer (66,08 punts) i a acreditar de forma clara la mínima europea. De fet, la seva actuació es va quedar a tan sols 1,33 punts de la mínima mundial. L’esportista del Barça va executar amb altura i desplaçament els tres elements de salt: triple lutz+triple toe, triple flip i doble axel. El grau d'execució de la combinació va ser una mica més baix, ja que els jutges van apreciar que el tall exterior del lutz no va ser clar. La puntuació obtinguda per Arnau Joly va ser més que notable amb 66,08 (32,67 en tècnica i 33,41 en components). Cal recordar que la mínima europea és de 28 punts tècnics i, la mundial, de 34.

A la jornada del diumenge, Joly va tornar a brillar en la seva actuació de programa llarg, on va aconseguir de nou la mínima per l'Europeu i fer-se amb la medalla de bronze en la seva primera participació en una competició en categoria sènior.

Euken Alberdi, a la categoria júnior

La participació dels patinadors de l'Barça en aquest certamen de Minsk la va completar Euken Alberdi, que va participar en una categoria junior en la qual únicament hi figuraven tres inscrits. Alberdi va completar dues actuacions que li van permetre situar-se en la segona posició. Tot i l'escassa presència de patinadors en la seva categoria, el blaugrana va mostrar molta ambició i soltesa en els seus exercicis i va anar combinant excel·lents figures amb alguns errors. Tot i haver tingut diferents entrebancs, va demostrar que té talent i potencial per seguir progressant.

Patinadors Joly i Alberdi

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut