Dues parelles blaugrana al mundial

Dues parelles blaugrana al mundial

Olivia Smart i Adrián Díaz seran els representants espanyols al mundial de Mont-real en categoria de dansa, sumant-se a Ton Cònsul i Laura Barquero que ja estaven classificats

El Barça de Patinatge Artístic sobre Gel estarà representat amb dues parelles al mundial que es disputarà del 16 al 22 de març a Mont-real. Després que Ton Cònsul i Laura Barquero ja aconseguissin la plaça espanyola en categoria lliure, la Real Federació Espanyola d’Esports d’Hivern (RFEDH) va haver de pronunciar-se en relació a quina parella ocuparia l’única plaça per a patinadors estatals en categoria de dansa.

“Després de valorar les puntuacions obtingudes als Grand Prix al llarg de la temporada 2019-2020, el Campionat d’Espanya del 2019 i el Campionat d’Europa del mateix any, la RFEDH ha decidit que la parella que pot ser més competitiva és la formada per Olivia Smart i Adrián Díaz”, ha explicat Laia Papell, Directora Tècnica de Patinatge de la RFEDH.

Objectiu: TOP 10

El fet que Espanya només compti amb una plaça recau en què en el passat mundial, el de Japó, Sara Hurtado i Kirill Jalyavin quedessin fora del TOP10 -el que hagués atorgat una segona plaça per al país-. Per aquest motiu, l’objectiu marcat des de la RFEDH és que la parella blaugrana que representarà a Espanya quedi entre els 10 primers del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut