El Barça suma cinc medalles al campionat d’Espanya de patinatge

El Barça suma cinc medalles al campionat d’Espanya de patinatge

Gabara, Rodríguez i les parelles Barquero-Cònsul i Smart-Díaz van sumar quatre ors, mentre que Joly es va penjar una plata

El campionat d’Espanya de patinatge sobre gel ha deixat aquest cap de setmana un total de cinc medalles per als patinadors del Barça. En total van ser quatre ors i una plata en un campionat esplèndid per als pupils de Patrick Capmartin i Marta Andrade.

Gabara, Rodríguez i les parelles s’emporten l’or

Entre els èxits més destacats hi ha les quatre medalles d’or que van arribar gràcies a les actuacions d’Aleix Gabara, Júlia Rodríguez, així com a les parelles Laura Barquero i Ton Cònsul i Olivia Smart i Adrián Díaz.

Gabara, amb una puntuació de 203,27, es va estrenar a la categoria sènior amb el seu primer títol de campió d’Espanya, mentre que la jove Júlia Rodríguez va sumar 94,95 punts per emportar-se l’or en la categoria de Novice Advanced.

Pel que fa a la modalitat de dansa, Olivia Smart i Adrián Díaz van estar intractables i no van donar opcions a la parella Hurtado-Jalyavin. Els blaugrana van obtenir una puntuació de 198,33, sis punts més que els seus principals rivals.

En la modalitat de parelles, Laura Barquero i Ton Cònsul van brillar en el seu primer campionat d’Espanya en aquesta modalitat i van signar una puntuació de 151.35 que els va permetre imposar-se amb comoditat.

A més, també cal destacar la medalla de plata d’Arnau Joly que tot i els 154.04 punts no va poder superar a Pablo García que va emportar-se l’or en categoria Júnior.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut