Olivia Smart i Adrián Díaz, quarts al Grand Prix Internationaux de França

La parella blaugrana de dansa ha aconseguit una puntuació global de 188.18

Olivia Smart i Adrián Díaz han acabat en quarta posició en la categoria de dansa al Grand Prix Internationaux de França de patinatge artístic, que s'ha celebrat a Grenoble aquest 1 i 2 de novembre. La parella blaugrana ha obtingut una puntuació global de 188.18 en la seva segona i última participació en aquest circuit.

Olivia i Adrián van iniciar divendres la seva competició amb la dansa rítmica. La seva coreografia de Grease aconseguia una puntuació de 76.09, molt a prop dels 76.62 punts -marca personal- que van obtenir en l'Skate America fa dues setmanes. Ahir dissabte, amb el seu Micmacs aconseguien 112.09 en la dansa lliure per a un global de 188.18. "Estem molt contents amb aquest resultat, però tenim moltes coses per seguir entrenant a nivell tècnic", assegurava Adrián Díaz, en acabar la competició.

Millorant

Amb aquesta quarta posició els blaugrana, que repeteixen el quart lloc de l'Skate America, finalitzen la seva millor temporada al Grand Prix. L'any passat van acabar cinquens a l'Skate Canada i setens en aquest mateix certamen.