Olivia Smart i Adrián Díaz signen la quarta posició a Las Vegas

La parella blaugrana va signar la seva millor marca personal en la primera gran prova de la temporada

Olivia Smart i Adrián Díaz han començat la temporada per la porta gran. En la primera prova del circuit ISU Grand Prix (format per un total de sis competicions, més la final), la parella blaugrana ha aconseguit la seva millor marca personal amb 191,01 punts.

De fet, Smart i Díaz van aconseguir millor marca personal tant en el programa curt (76,62) com en el llarg (114,39). Aquests resultats han servit perquè la parella de patinatge sobre gel -en la modalitat de dansa- finalitzes en quarta posició.

Objectiu: entre els sis primers

Cal destacar, que per tal de ser a la gran jornada final cal finalitzar entre els sis primers classificats en cada modalitat.

La pròxima prova d’Smart i Díaz serà l’1 de novembre, al Grand Prix Internacional de França.