Ton Cónsul i Laura Barquero ja tenen la mínima per al mundial

Ton Cónsul i Laura Barquero ja tenen la mínima per al mundial

El blaugrana, conjuntament amb la seva parella artística, va penjar-se la plata al Denis Ten Memorial amb una puntuació de 149,24 i ja té la mínima per al mundial

El patinador del Barça Ton Cónsul ha fet, aquest cap de setmana, una passa de gegant cap al mundial. Ell i la seva parella artística, Laura Barquero, han aconseguit la mínima -tant el programa curt com en el llarg- per al mundial gràcies a la puntuació de 149,24 que van aconseguir al Denis Ten Memorial.

Cal destacar, que en el programa llarg van sumar 98,41 punts, mentre que en el curt van aconseguir una puntuació de 50,83. Aquestes dues marques també van servir perquè Cónsul i Barquero s’emportessin la segona posició en aquest memorial disputat a Almaty.

Aquesta mínima, l’hauran de consolidar amb un bon resultat al campionat d’Espanya per certificar la seva presència al mundial absolut de patinatge.

Arnau Joly, mínima per al mundial Júnior

D’altra banda, el patinador júnior del Barça Arnau Joly també ha aconseguit recentment la mínima en el programa curt gràcies als 51,29 punts aconseguits al Grand Prix d’Egna.

Cal recordar, que Joly ja havia obtingut la mínima en el programa llarg fa setmanes a Zagreb.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut