El Barça no pot amb el líder

El Txuri va superar al Barça per 5-0 i deixa als blaugranes a un punt del play off

Derrota del Barça a la pista del Txuri en un matx complicat per al conjunt dirigit per Marcus Fajardo. Després de l’ajustada victòria de la passada jornada (5-4 davant el Majadahonda) els blaugranes no van poder frenar l’atac del conjunt local, molt encertat durant els tres períodes.
En el primer temps els locals van poder anotar dos gols, el primer en el minut 4 de partit, i el segon a falta de menys de dos minuts per finalitzar el període. Poc va poder fer el conjunt català que va encaixar el tercer en el segon període, i dos més en l’últim terç, ja quan l’equip estava bolcat en atac.

El play off a un punt

La derrota deixa al Barça a un punt de la zona de play off. Els blaugranes es queden en cinquena posició amb 10 punts, a només 4 del Puigcerdà que és segon de la lliga.