Un gol a 30 segons del final, retorna al Barça a les posicions de play off

Un gol d’Eloi Sin va donar una victòria que situa als blaugranes amb 10 punts, empatats amb el Jaca en tercera posició

Victòria in extremis del Barça d’hockey gel davant el SAD Majadahonda en el partit disputat el passat dissabte al Palau de Gel. El partit va estar marcat per la igualtat de tots dos conjunts, els quals lluiten per mantenir la zona de play off.
Els primers a anotar van ser els visitants que, en una acció desafortunada de la defensa blaugrana, van avançar-se gràcies a un gol en pròpia porta del Barça. Un 0-1 que no va canviar la dinàmica del partit i menys després de l’empat d’Óscar Rubio que mantenia la igualtat sobre el gel i a l’electrònic.

Bon segon període del Barça

El joc sí que va canviar per complet en el segon temps. El conjunt dirigit per Marcus Fajardo va passar a tenir més el puck i a aprofitar les ocasions de les quals va disposar. A poc menys de tres minuts pel final del període, Óscar Rubio i Alejandro Carbonell posaven el tres a un que encarrilava la victòria blaugrana. El Majadahonda però no va abaixar els braços i en l’última acció del segon temps va poder posar el 3-2 que deixava les coses obertes per als últims 20 minuts.

Sin anota per tornar a zona de play off

L’últim període va començar de la millor manera per als blaugranes que només van necessitar 25 segons per posar el 4-2, gràcies al gol de Gerasymenko. Els visitants però van reaccionar i van situar el 4-4 a déu minuts per al final. El Barça, que va crear més perill que el Majadahonda, va mantenir premut l’accelerador fins al final i a 30 segons per al final del partit Eloi Sin aprofitava un rebot per situar el 5-4 definitiu.
Amb aquesta victòria el Barça suma 10 punts i es situa quart empatat però amb el Jaca en la tercera posició.