El Barça d’hockey gel treu un punt de Madrid

Els blaugranes, que van acabar caient a la tanda de penals, van tornar a puntuar després de dues jornades

Un punt és el que va poder treure el Barça de la pista del Majadahonda en el partit que es va disputar dissabte a la nit a Madrid. Els blaugranes van assegurar-se tornar a sumar a la classificació després que l’empat es mantingués en el marcador al final dels tres períodes i la pròrroga.

Sabent reaccionar

Els locals van ser els primers a avançar-se poc abans del minut 4 de partit amb un gol que, superat l’equador del primer període, el Barça respondria mitjançant Eloi Sin (1-1). A cinc minuts del final de la primera part, els locals es tornarien a avançar (2-1) però, de nou els blaugranes posarien l’empat en el marcador gràcies al gol d’Alejandro Carbonell a poc més de dos minuts pel final del període.

El marcador no es va tornar a moure en els dos períodes restants, ni tampoc ho va fer en la pròrroga el qual va fer que el partit es decidís en la tanda de penals. Fajard i Ubieto van llançar pel Barça però cap dels dos va poder superar el porter madrileny, el que va acabar de decantar la balança a favor del Majadahonda.