El Barça deixa escapar el derbi en el tercer període (8-3)

Els blaugranes van encaixar 4 gols en els últims 20 minuts i van acabar caient davant el CG Puigcerdà

Derrota del Barça de hockey gel a la pista del CG Puigcerdà en el segon derbi català de la temporada. Els blaugranes van estar dins del partit durant els dos primers períodes però els locals van fer un pas endavant en el tercer per acabar emportant-se l’enfrontament.

De més a menys

El derbi no va començar de la millor manera per als blaugranes que van encaixar dos gols en els primers cinc minuts de partit. Així i tot, el conjunt dirigit per Marcus Fajardo va reaccionar i en el minut dotze del primer període les taules tornaven a l’electrònic gràcies als gols de Fajardo i d’Oriol Rubio (2-2).

Després d’una fase de control, l’enfrontament va embogir i les ocasions van tornar a arribar, un fet que va permetre veure 3 gols en poc més de dos minuts. Primer van ser els locals que aprofitant un power play van poder situar el 3-2. Un avantatge que només va durar 12 segons, ja que Rubio tornava a posar l’empat en el marcador (3-3). A 30 segons pel final però, i amb un 5 contra 3 sobre el gel, el Puigcerdà va anotar el 4-3 amb el qual es va arribar al final dels primers 20 minuts de partit.

Vint minuts per oblidar

En el segon període el marcador no es va moure tot i les ocasions dels dos equips, el que deixava els blaugranes per darrera en el marcador a falta de 20 minuts de partit. La situació es va complicar a l’inici de l’últim temps, quan els locals van posar el 5-3 en el marcador en els primers segons de període. Amb els dos gols d’avantatge els locals van fer un pas endavant i van poder anotar tres gols en poc més de 4 minuts per deixar el 8-3 definitiu.