David Salsench: “el cap de setmana ens dirà si estem al nivel dels objectius marcats o una mica per sobre

David Salsench: “el cap de setmana ens dirà si estem al nivel dels objectius marcats o una mica per sobre"

El Barça de hockey herba femení afronta una doble jornada davant les segones i terceres de la classificació

Gran oportunitat per a l’equip femení del Barça d’Hockey Herba en un cap de setmana en el qual les blaugranes poden fer un salt a la classificació. Doble jornada per a l’equip de David Salsench que pot acabar la primera volta molt a prop de les posicions d’ascens.

Buscant l'excelent

Les blaugranes visiten dissabte el CH Pozuelo, segon classificat, i diumenge el camp del Club de Campo, el quart classificat. A hores d’ara les blaugranes són cinquenes, amb 16 punts, tot i que només estan a dos punts del Pozuelo, que en te 19.

El tècnic blaugrana, David Salsench, ha assegurat a mitjans del club estar molt satisfet amb la primera volta però que “cal tornar a guanyar per mantenir-nos en la zona alta de la classificació”. En relació a la doble jornada que l’equip afronta, Salsench ha afirmat que “anem amb la intenció de revertir la situació” després que l’equip perdés davant l’Atlètic Terrassa". Així i tot el tècnic s’ha mostrat ambiciós i ha afirmat que “la intenció és guanyar un dels dos partits i puntuar en l’altre”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut