Victòria passada per aigua per reenganxar-se a la Lliga

Els blaugranes s’han imposat per 3-1 al Línia 22 i fan un pas endavant a la Lliga després de finalitzar la primera volta amb 7 punts

El Barça de hockey herba ja pot pensar més enllà de la salvació. Amb la victòria d’avui, per 3-1 davant el Línia 22, els blaugranes es planten ja amb 7 punts a la competició domèstica, a només un de la setena posició.

El descens directe, a 7 punts

El partit no ha començat de la millor manera per als blaugranes, que als primers instants han encaixat un gol que posava el 0-1. Més enllà de l’ensurt inicial, la diana ha estat un simple miratge, perquè només dos minuts més tard el Barça empatava (1-1). Abans d’acabar el primer període encara hi ha hagut temps perquè els d’Oriol Torras, que han bombardejat la porteria visitant, s’avancessin al marcador amb el segon gol local (2-1).

Tot i que durant el segon període els blaugranes han tornat a disposar d’un bon grapat d’ocasions, el marcador no s’ha tornat a moure fins a l’últim quart de partit. Ha estat al tram final de l’enfrontament, quan els visitants estaven bolcats a l’atac, que Andreas Rafi ha pogut aprofitar una gran passada de Donoso per culminar un contracop que ha sentenciat el matx amb el 3-1 definitiu.

Amb els tres punts, el Barça deixa el Línia cuer, sense haver puntuat. Per tant, els blaugranes afronten la segona volta amb un marge de 7 punts sobre el descens directe i amb la vista posada en les posicions de playoff.