El Barça Hockey Herba es queda fora de la 'final four' pel títol

El Barça Hockey Herba es queda fora de la 'final four' pel títol

L'equip femení blaugrana derrota la Reial Societat per 3-0 i confirma les seves aspiracions d'ascens a la màxima categoria

Un penal córner anotat sobre la botzina pel visitant Pau Petchame, va posar el 3-3 al marcador i va impedir la victòria del Barça Hockey Herba sobre el CD Terrassa, que d’aquesta manera va aconseguir un important punt que li pot ser fonamental per la seva continuïtat a la Lliga MGS, la propera temporada.

Al marge d’aquest resultat del Barça, la victòria del RC Polo al camp del SPV Complutense per 1-6 ha deixat el conjunt blaugrana fora de la final four pel títol, en la què estaran presents l’Atlètic Terrassa, Club de Campo, Egara i RC Polo.

En el partit contra el Terrassa, Andreas Rafi va posar per davant el conjunt blaugrana, però poc va trigar Eduard de Ignacio en tornar-lo a igualar. Un resultat que es va mantenir sense canvis fins als últims minuts. Els blaugrana, a través de Jip Dassen i novament Andreas Rafi, van anotar dos gols de forma consecutiva, i aconseguien un avantatge que semblava sentenciar el xoc. Però els de Ramon Rius van reaccionar ràpidament, primer amb un precís cop de Francesc Roset que feia pujar el 3-2 i al darrer instant de partit amb el definitiu encert de Petchame que sentenciava l’empat a tres.

El femení confirma les aspiracions d’ascens

El Barça femení s’ha situat a la segona posició de la Primera Divisió femenina d’Hockey Herba a dos punts del Club de Campo, després de guanyar la Reial Societat per 3-0 en partit celebrat a l’estadi Pau Negre el passat dissabte.

Les jugadores d’Adrian Wilches van superar l’equip  basc que arribava a Barcelona com a líder de la classificació. Un gol de Martina Cornet al minut inicial de joc obria el camí de la victòria, que posteriorment van poder certificar Claudia Marín i Denise Borgstrom amb dos gols més.

Bona actuació i magnífic resultat l’aconseguit pel conjunt blaugrana que li permet seguir aspirant a les posicions d’ascens directe o promoció a la màxima categoria de l’hockey femení, quan únicament resten dues jornades per acabar la Lliga de Primera Divisió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut