Derrota amb el Club de Campo i victòria a casa del Línia 22

L'equip femení del Barça Hockey Herba obtè el triomf per 0-4 en la seva visita al CH Pozuelo

Derrota i victòria del Barça Hockey Herba masculí en els dos partits de la Divisió d’Honor que ha jugat aquest cap de setmana. En el partit del dissabte jugat al seu camp de l’estadi Pau Negre, els home de Pol Garrido van caure per la mínima davant el Club de Campo. Un penal corner transformat per José Maria Bastierra en el minut 11 del primer període va significar la derrota, sense que es tornés a moure el marcador al llarg del partit.

L’equip blaugrana va tenir l’oportunitat de treure’s l’espina en el partit que va jugar diumenge al camp del Línia 22 de Terrassa, on es va imposar per 0-2. Després d’arribar al descans amb un empat sense gols, els jugadors blaugrana van aconseguir avançar-se al tercer període gràcies a un penal cornet materialitzat per Andreas Rafi. El Barça va segellar la seva victòria al darrer quart amb una acció de Pol Compta, que va establir el 0-2 definitiu. (Sergi Martínez, a la foto)

Bona victòria del femení a Pozuelo

Per la seva part, l’equip femení del Barça Hockey Herba s’ha situat a la tercera posició de la classificació de Primera Divisió, després de la gran victòria aconseguida al camp del CH Pozuelo per 0-4.

Les jugadores blaugrana es van mostrar molt efectives des de l’inici i al primer període ja estaven amb dos gols d’avantatja gràcies als gols de Carlota Clotet i Berta Queralt. Abans del descans encara van poder ampliar el marcador, amb una jugada de penal cornet transformada per Clàudia Marín. A la segona part, el Barça femení va saber controlar el partit, i va acabar arrodonint el marcador final amb un quart gol materialitzat per Martina Cornet -a la foto de baix-.

Amb aquesta victòria, el Barça Hockey Herba femení es situa amb 19 punts al tercer lloc de la classificació, a només un punt del Club de Campo i la Reial Societat, que en tenen 20, encara que l’equip madrileny ha jugat un partit menys.