Un solitari gol decideix el derbi barceloní

Un solitari gol decideix el derbi barceloní

El Barça Hockey Herba masculí cau al camp del RC Polo, i el femení empata sense gols contra el Complutense

Un solitari gol de Guillermo Fortuño, va donar un important triomf al RC Polo davant el FC Barcelona per 1-0 en partit corresponent a la Divisió d’Honor MGS masculina d’hockey herba, jugat el dissabte.

Tot i la intensitat en el que va arrencar el partit per part dels dos equips, no es van produir moltes ocasions de perill i només cal destacar a la primera part una bola a favor blaugrana, que es va passejar prop de la línia de gol sense rematador, i un penal córner per als locals, que solucionava amb encert el porter del Barça, Adrian Rafi -a la foto-.

El segon parcial va tenir un escenari semblant, però aquest cop el Polo va tenir l’encert de marcar a través de Guillermo Fortuño, després d'una recuperació dels locals. Amb el temps expirat, que portava el partit a la mitja part, els de Pol Garrido van poder empatar amb un penal córner que no es va poder acabar en gol.

La mateixa situació es va repetir un cop superat l'equador, amb una altra acció similar també executada sense conseqüències per part blaugrana, i amb el mínim avantatge dels de Roger Pallarols s'afrontava l'últim acte, on els jugadors del Barça van buscar la porteria rival amb més ambició. Així, una rematada alta i un nou penal van poder tornar la igualada, però el marcador ja no es va moure i el Barça sortia derrotat per la mínima de la seva visita al rival de la ciutat.

Sense gols en el duel del femení

En una jornada on els equips del Barça Hockey Herba no van poder anotar cap gol, el conjunt femení va empatar a zero gols en el partit disputat a l’estadi Pau Negre davant el Complutense.

La visita del conjunt madrileny podia semblar una bona oportunitat per a que les noies d'Adrian Wilches es posessin a la primera posició de la classificació de la Primera Divisió, però la resistència de les visitants va anular totes les temptatives locals per deixar el marcador final igual que havia començat.

Després d’aquest empat, el Barça Hockey Herba femení es troba a la segona posició, a un punt del Línia 22, que té un partit menys que les blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut