La Copa mostra un Barça amb molt bona imatge

L'equip masculí d'Hockey Herba va exhibir un bon joc i va actuar amb determinació davant tots els rivals

El Barça Hockey Herba va aconseguir la quarta posició a la Copa del Rei que es va celebrar el passat cap de setmana a València. L’Egara va ser el campió al superar el Club de Campo per 2-1 a la final, mentre que l’Atlètic Terrassa va ser tercer al guanyar el Barça per 2-4 en el partit pel tercer lloc.

El Barça va mostrar un bon joc en els tres partits que va disputar i va posar les coses molt difícils als seus adversaris, ratificant el bon moment que passa aquesta temporada.

Pel tercer lloc: Barça-Atlètic Terrassa 2-4

Després d'uns minuts de tempteig entre els dos equips, l’Atlètic va anar agafant el control del partit i els gols de Marc Escudé i Marc Boltó van posar el 0-2.

En el segon tram, els dos equips van disposar d’ocasions, però va ser el  Barça el que va aprofitar un contraatac que va definir Miki Delàs per posar el 1-2. Al tornar del descans, el Barça va igualar el marcador amb un gol de Pol Compta, però seguidament Joan Tarrés va tornar a avançar l’equip terrassenc. Ja en l'últim parcial, Marc Boltó va fer el seu segon gol, que certificava la medalla de bronze d’aquesta Copa a favor de l’Atlètic Terrassa, i la quarta posició del Barça.

Semifinal: Egara-Barça, 2-0

El partit va tenir un inici molt igualat, amb un bon plantejament dels blaugrana que van disposar de les millors ocasions durant la primera meitat. Va ser després del descans quan els de Ramon Sala van aconseguit trencar la resistència blaugrana.

Un penal córner transformat per Marc Recasens es va convertit en el gol que trencava la igualada. Amb aquesta mínima distància es va entrar en el parcial definitiu, en el qual els de Terrassa van disposar de dos penals córner més. Pau Quemada va estavellar el primer al travesser, però a la següent opció, va enviat la bola a la xarxa, per fer pujar el segon i definitiu gol del partit.

Quarts de final: Junior-Barça, 1-4

El Barça va saber controlar en tot moment el partit de quarts de finalk que el va enfrontar al Junior i en un tercer quart molt efectiu, va consolidar un important avantatge que el va fer iniciar el darrer període amb un clar marcador de 4-0, amb gols de jugada de Pol Compta, que en va marcar dos, Sergi San Martín i Michel Van de Stadt.

En el darrer quart, Frank di Mercurio va fer el gol de l’honor pel conjunt de Sant Cugat.