Una quarta posició a la Copa del Rei

L'Atlètic Terrassa s'imposa per 2-4 en el partit per al tercer lloc d'aquesta competició

L’Atlètic Terrassa s'ha adjudicat el tercer lloc de la Copa del Rei 2020 celebrada a València, després de superar el Barça Hockey Herba per 2-4, en el partit que han disputat els dos equips que van perdre a les semifinals del dissabte.

Després d'uns minuts de tempteig entre els dos equips, Marc Escudé ha estat qui ha obert el marcador a favor d’un Atlètic que poc a poc ha agafat el control del partit. Un gol de Marc Boltó ha posat el 0-2, però tot i això el Barça ha decidit avançar les seves línies i intentar reduir la diferència del marcador, que malgrat les bones sensacions dels blaugrana ja no es mouria en el primer quart.

En el segon tram, els dos equips han disposat d’ocasions, però ha estat el  Barça el que ha aprofitat un contraatac que ha definit Miquel Delàs per posar el 1-2 al marcador. Els blaugranes han aprofitat l'empenta d'aquest gol per seguir atacant, i així, arribaria una nova oportunitat que Jip Dassen no ha pogut empènyer dins de la porteria rival, i dues ocasions de penal córner, que tampoc han servit per empatar el partit.

Al tornar del descans, el Barça ha sortit disposat a igualar el marcador i ho aconseguiria gràcies a un gol de Pol Compta. Aquest gol ha semblat despertar novament l’Atlètic Terrassa, que amb un gol de Joan Tarrés ha tornat a avançar-se, i que encara ha tingut més ocasions per marcar en el tercer quart.

Ja en l'últim parcial, Marc Boltó ha fet el seu segon gol que certificava la medalla de bronze d’aquesta Copa a favor de l’Atlètic Terrassa, mentre el Barça acabava a la quarta posició.

El Club Egara és el nou campió de la Copa del Rei, després de guanyar a la final el Club de Campo per 3-2.