L'Egara deixa sense final a un bon Barça

Tot i la derrota per 2-0, l'equip blaugrana mostra una positiva imatge a les semifinals de la Copa del Rei

Tot i fer un bon partit, tenir oportunitats i aguantar perfectament amb l’empat a zero fins al descans, el Barça no ha pogut superar el Club Egara, que s’ha imposat per 2-0 en una de les semifinals de la Copa del Rei d’hockey herba, celebrada aquest dissabte a València.

El partit ha tingut un inici molt igualat, amb un bon plantejament dels blaugrana que han disposat de les millors ocasions. En els segons finals del primer quart, els homes de Pol Garrido han estat molt a prop d’estrenar el marcador, en una acció d'Ari Laiho, que el porter egarenc Quico Cortés ha pogut rebutjar amb els peus.

El segon quart ha mantingut la mateixa tònica, i encara que l’Egara ha intentat anar dominant el joc, els jugadors del Barça s’han mostrat molt disciplinats per evitar que el control egarenc tingués el seu fruit, i fins hi tot han disposat de la millor oportunitat en un penal córner rematat per Andreas Rafi.

Ha estat després del descans quan els de Ramon Sala han aconseguit trencar la resistència blaugrana. Primer ho han intentat amb un xut duríssim que ha desviat el porter del Barça Adrian Rafi, qui posteriorment, en un penal córner, tornava a treure el llançament dels blanc i blaus. No obstant això, en el següent penal no ha pogut fer el mateix davant un xut de Marc Recasens que s'ha convertit en el gol que ha trencat la igualtat.

Amb la mínima distància s'ha entrat en el parcial definitiu, en el qual els de Terrassa han disposat de dos nous penals córner. Pau Quemada ha estavellat el primer al travesser, però a la següent opció, ha enviat la bola a la xarxa, per fer pujar el segon i definitiu gol del partit. Amb el 2-0, l’Egara estarà a la final de la Copa del Rei, on es trobarà amb el Club de Campo madrileny, que ha superat l’Atlètic Terrassa a la tanda de shoot outs, després d’empatar a un gol.