Miki Delàs: “Volem ser competitius”

Miki Delàs: “Volem ser competitius”

El capità del Barça Hockey Herba agraeix la tasca feta per Oriol Torras, però assegura que l’equip mira cap a un futur “ambiciós”

 “És un entrenador que té molt en compte els detalls”, assegura Miki Delàs, capità del Barça Hockey Herba, en relació amb el seu nou tècnic, Pol Garrido. Delàs ha explicat, en una entrevista al web del Club, que l’equip ja ha començat a treballar en el que ha de ser un any “en el qual fem una passa endavant”.

Agraïment a Torras, il·lusionat amb Garrido

Pel que fa al relleu a la banqueta que fa unes setmanes es va produir, el capità blaugrana ha tingut unes paraules d’agraïment per a l’extècnic Oriol Torras, de qui ha reconegut la seva tasca. Tanmateix, Delàs ha afirmat que l’equip està centrat en el futur i que està convençut de la valia de Garrido.

Tot i que reconeix que no ha compartit mai vestidor amb ell, Delàs s’ha mostrat molt positiu arran de la primera sensació que va rebre del nou tècnic. “Fa la sensació que cuida els detalls, ja ens ha dit que vol millor l’aspecte de l’scouting i el rendiment individual de cadascú”.

Un any diferent

Quant al nou format de Lliga, el capità del Barça apunta que serà un any difícil, però marca com a objectiu per a l’equip “pujar un graó més. Fins ara estàvem a la zona tranquil·la, fent bons partits contra els equips grans -i fins i tot traient punts a casa-, però crec que hem de ser més ambiciosos i voler competir amb els de dalt”.

El futur passa per la casa

D’altra banda, l’internacional espanyol també ha volgut remarcar l’arribada de joves jugadors de la casa al primer equip. “La força d’aquest equip passa per la gent de la casa”, reivindica Delàs, el qual, a més de capità del primer equip, també és el director de l’escola blaugrana.

Una aposta que en els darrers anys s’ha anat consolidant amb l’arribada de jugadors com Andreas Rafi i que per a Delàs és quelcom essencial, perquè, tot i que “completar l’equip amb gent de fora del Club està bé, els core han de ser de la casa. Som els primers que volem transmetre què vol dir ser del Barça”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut