Doble derrota de l’hoquei herba

El femení cau per 5-2 al camp del Tenis i el masculí planta cara a l’Atlètic, però suma la setena derrota

Cap de setmana complicat per als dos primers equips del Barça d'hoquei herba. Tant el conjunt masculí com el femení van caure als camps del Tenis i de l’Atlètic Terrassa, respectivament, i frenen la progressió de les últimes jornades.

Paguen el mal inici

El conjunt d’Adrián Wilches va notar el mal inici de partit, en el qual en quinze minuts va encaixar tres gols. Abans del descans, Florencia Soledad va poder escurçar la diferència, però en el 46 -ja en el tercer període-, les locals van tornar a situar els tres gols d’avantatge (4-1).

Abans d’acabar el tercer període, Soledad repetiria gràcies a la transformació d’un penal que deixava el partit obert de cara a l’últim període.

Tot i els intents de les blaugrana, van ser les locals les que van anotar per sentenciar el duel amb el 5-2 definitiu.

Esforç sense recompensa

Pel que fa a l’equip masculí, els d’Oriol Torras arribaven al partit davant l’Atlètic Terrassa després de sumar un valuós punt al camp del líder, l’Egara.

Els blaugrana van avançar-se en el marcador a les acaballes del primer temps gràcies al gol d’Arnau de Bruijn (el tercer en les dues últimes jornades), que va transformar un penal. Abans del descans, l’Atlètic tornava les taules a l’electrònic, en un duel que estava completament obert en tots dos sentits i que va confirmar quelcom que el Barça anava reivindicant: és un equip que pot enfrontar-se als de la part alta de la classificació.

Després del pas pels vestidors, els locals se situarien per davant en el marcador mitjançant un nou penal, avantatge que ampliarien a 10 minuts per al final amb un nou llançament des de la cantonada.

En el 68, Martin Gebhardt anotava el 3-2 que donava emoció a un partit que ja no veuria més gols.