Afronten la Copa amb confiança

Afronten la Copa amb confiança

El Barça s’enfrontarà demà al matí al Club de Campo en un duel més igualat de l’esperat

Convençut. És l’adjectiu que descriu l’estat de forma del tècnic del Barça Hockey Herba, Oriol Torras, quan queden poques hores per als quarts de final de la Copa del Rei que enfrontarà els blaugrana i el Club de Campo.

Tot i que sobre el paper els madrilenys parteixen com a favorits pel seu palmarès, Torras ha assegurat que “si som capaços de gestionar els nervis, podem veure un partit similar al de Lliga”. De fet, els blaugrana ja es van imposar al conjunt madrileny per un ajustat 3-2, en un duel molt igualat i que Casper Horn va decidir des del punt de penal.

Una visió similar la té el davanter del Barça Arnau de Bruijn, que veu clau que cal mantenir els nervis sota control i “no fallar en els moments clau”, i evitar “les petites desconnexions que tenim en moments de dificultat”.

Sense renunciar a res

A més, tant el tècnic com el 8 blaugrana han coincidit a destacar la igualtat que s’està veient a la Lliga i que “fa que puguem veure sorpreses”, afirma Torras. Per això, cap dels dos renuncia a pensar en gran i a somiar en una hipotètica final o acabar el cap de setmana amb una medalla.

En aquest sentit, de Bruijn no ha negat que seria especial poder pujar al podi en el camp en el qual es va formar, ja que l’actual davanter culer va arribar al club procedent del planter de l’Atlètic Terrassa -l’amfitrió de la competició.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut