El Barça davant el repte de trencar els registres històrics

El Barça davant el repte de trencar els registres històrics

El Barça Hockey Herba no puntua en un partit de lliga davant el Polo des de la temporada 2005-2006 quan va sumar dos empats a dos

Polo i Barça es veuran les cares en un derbi barceloní de necessitat per als dos conjunts. Els dos equips de la capital catalana arriben al duel en una situació complicada a la classificació. El Barça és novè amb quatre punts, mentre que el Polo -un dels equips que any rere any està en la lluita pel títol- és setè amb només 7 punts.

Objectiu: trencar el registre històric

El conjunt sota les ordres d’Oriol Torras afronta el derbi com una oportunitat per trencar la mala dinàmica de les últimes setmanes, però també com una bona oportunitat per acabar l’hegemonia dels de la Diagonal en els enfrontaments directes.

Des de la temporada 2003-2004, quan el Barça tornava a primera divisió, els culers no han pogut guanyar al RC Polo en partit de lliga fins a data d’avui. El millor any va ser el 2005, quan els del Pau Negre van poder treure dos empats a dos.

Tot i les dades, el capità del Barça, Miki Delàs, i el tècnic, Oriol Torras, s’han mostrat optimistes de cara al partit de demà (20.45h) al camp del Polo. Delàs ha assegurat que “en un derbi les diferències es redueixen i estem convençuts que plantarem cara”, mentre que Torras ha destacat que “nosaltres tenim més a guanyar que a perdre. A més, en els últims 10 anys, no recordo al Polo en una situació com l’actual, i menys en una lliga que ha demostrat que els favorits ja no ho són tant i que els de mitja taula podem donar guerra a qualsevol”.

Així i tot, tant capità com tècnic coincideixen en donar el favoritisme a un Polo que “sobre el paper portarà la veu cantant” -afirma Delàs-, en un partit en el qual “la clau serà estar ordenats i evitar un partit d’anades i vingudes”, explica Torras.

Pendents de la Copa

D’altra banda, el de demà també serà important per les opcions del Barça de ser al sorteig de la Copa del rei. A falta de tres jornades per tancar la primera volta, els blaugrana necessiten, com a mínim, guanyar una plaça per ser entre els vuit primers.

Ara mateix, l’equip que marca el tall és el Jolaseta amb cinc punts, que té, a priori, un calendari més complicat que el Barça.

Tot i la necessitat de sumar, Torras es mostra tranquil i afirma que “em preocuparia més si no guanyem diumenge, ara mateix  només pensem en el què farem demà: donar-ho tot per intentar sumar al camp del Polo, i sinó podem, com a mínim agafar bones sensacions per arribar a diumenge de la millor manera possible”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut